bankiety

Bankiety są organizowane głównie ze wzglądu na podniosły charakter spotkań, z reguły spotkań biznesowych. Na tego typu spotkaniach potrzebny jest bardziej wytworny catering i my w tym Państwu pomożemy. Mamy doświadczenia już po kilkunastoletniej pracy w hotelach i obsłudze tego typu spotkań. Dania musza tutaj spełniać wysokie standardy, nie musi ich być tak wiele, ale jakościowo, wizualnie i smakowo muszą być z półki premium.

Bardzo modne teraz są dania w formie finger-food, czyli takie małe eleganckie potrawy jedno porcjowe do ręki, z reguły podawane w kieliszkach lub specjalnych pojemniczkach jednorazowych.

Potrzebna jest też odpowiednia obsługa na poziomie, która jest zorientowana i potrafi coś Państwu z menu podpowiedzieć i doradzić. My takich kelnerów posiadamy i to w ich rękach jest to, aby bankiet wrył się pozytywnie w Państwa wspomnienie i został dobrze zapamiętany.

OFERTA SPOTKANIA OPŁATKOWEGO

BANKIET DLA 500 OSÓB

Napoje:

Kawa  parzona w podgrzewaczu bez ograniczeń

Herbata czarna i herbaty smakowe bez ograniczeń

Mleczko, cukier , cytryna

 

Przekąski:

Volou-venty ze szpinakiem  garnirowane  300 szt

Babeczki z pasta serowo-szcypiorkową z kaparami  300 szt

Koreczki z mozarrelli o pomidorków chrerry  400 szt

Korki  z salami i zielonych oliwek     300 szt

Kanapki na ciemnej i jasnej bagietce 600 szt

(z salami ,łososiem, kabanosem, wędlinami, serami)

Mini paszteciki zapiekane z kminkiem  300 szt

 Roladki z grillowanej cukinii z kozim serem 200sst

Mini sałatka z łososia w sosie guacamole                                             

Wino:

Białe   300 lampek

Czerwone  300 lampek

Do obsługi  4 osoby, stoły  koktajlowe z pokrowcami elastycznymi w kolorze białym i czarnym, stoły na bufety z nakryciami

 

MENU  BALU KARNAWAŁOWEGO 

        OK 140 OSÓB

  • DESKI SERÓW ŻÓŁTYCH I PLEŚNIOWYCH /80 GR/0S
  • WĘDLINY MIESZANE / 80 GR/OS
  • MIĘSA PIECZONE , ROLADY , GALANTYNY MIĘSNE I PASZTETY/120 GR/OS
  • SAŁATA GRECKA 80 GR/OS , SAŁATA KRÓLEWSKA(KUKURYDZĄ I ANANASEM I SELEREM MARYNOWANYM /80 GR /OS
  • SAŁATA WŁOSKA Z MAKARONEM I WARZYWAMI /80GR /OS
  • OGÓRECZKI NADZIEWANE TWAROŻKIEM I ŁOSOSIEM 2 SZT/OS
  • KORECZKI Z MOZZARELLI I POMIDORKÓW KOKTAILOWYCH

2 SZT /OS

  • PIECZYWO
  • CIASTECZKA DESEROWE /80 GR /OS
  • CIASTO PIECZONE (SLIWKOWE I CZEKOLADOWE) /PO 2 PORCJE NA OS
  • BABECZKI Z OWOCAMI 1 SZT/OS
  • SOKI OWOCOWE 500ML/OS
  • WODA MINERALNA GAZOWANA I NIEGAZOWANA 500ML/OS
  • HERBATA I KAWA BEZ OGRANICZEŃ

DANIA NA CIEPŁO

  • ZIEMNIAKI OPIEKANE
  • PALUSZKI DROBIOWE PANIEROWANE W SEZAMIE
  • SCHAB W SOSIE KONIAKOWO-PIECZENIOWYM
  • PENNE W SOSIE Z PODGRZYBKAMI
  • SURÓWKA Z PEKIŃSKIEJ I SURÓWKA Z MARCCEWKI I JABŁKA

ALKOHOLE

  • WÓDKA 0,5L 60 BUTELEK, SOBIESKI

ZAPEWNIAMY 5 OSÓB  DO SPRZĄTANIA I OBSŁUGI, NIEZBĘDNĄ ZASTAWE I ARANŻACJĘ BUFETU

STOŁY MOGĄ BYĆ OKRĄGŁE, OBRUS BIAŁY ,NARZUTY GRANAT

ŚWIECE NA STOŁACH

 

 

MENU BANKIETU STOJĄCEGO  

Galantyny ,rolady mięsne oraz  mięsa  pieczone 80 gr/os

Deski  serów  żółtych i pleśniowych  70 gr/os

Roladka z łososia wędzonego z twarożkiem i oczkiem kawioru 1 porcja/os

Mini szszłyki z mozzarelli i pomidorków koktajlowych ½ szt/os

Filet z miruny   z masełkiem czosnkowym w galarecie ½ porcji os

Rolmopsiki śledziowe  1 porcja /os

Volouventy nadziewane kurczakiem z majonezem ½ porcji/os

Babeczki  ze szpinakiem  ½ porcj/os

Babeczki z farszem grzybowym ½ porcji/os

Tymbaliki drobiowe ½ porcji/os

Sałata z kurczakiem wędzonym 80 gr/os

Sałata meksykańska  80 gr/os

Sos czosnkowy ze szczypiorkiem

Sos chrzanowy

Sos andaluzyjski

Pieczywo

Owoce 80 gr/os

Soki owocowe 500ml/os

Woda mineralna gazowana i niegazowana  500 ml/os

Kawa ,herbata czarna i herbaty smakowe  bez ograniczeń

Cukier.mleczko , cytryna

Sernik wiedeński ,ciasto ze sliwkami, ciasto czekoladowe mix po 2 porcje /os

 zapewniamy niezbędne nakrycie, stoły na bufety i 25 stołów koktajlowych .

Kieliszki do wina przez Państwa przywiezionego  zapewnimy nieodpłatnie.

Przy planowanej liczbie ok 580 osób do obsługi 10 kelnerów